Om oss

Money är den nya generationens revision- och redovisningsbyråer. Genom att mixa den digitala transformationens möjligheter med en outstanding service och mångårig erfarenhet har vi skapat den verksamhet vi själva alltid drömt om. Vi erbjuder tjänster inom revision, redovisning, skatter och rådgivning.

Yvonne Hendler är auktoriserad revisor och har jobbat över 25 år i redovisnings- och revisionsbranschen. Hon har framför allt jobbat med revision av både små, medelstora och riktigt stora bolag.
”Jag har i mitt tidigare jobb hos EY jobbat med kvalitetskontroll av revisionsuppdrag och brinner för att utveckla revisionsarbetet effektivt men samtidigt ha en hög kvalitet. Jag vill vara nära mina kunder. Jag vill att revisionen inte bara ska vara en granskning och en kostnad för företaget. Jag vill att vi främst ska tillföra våra kunder mervärde exempelvis i form av förslag till förbättringar i rutiner och processer, vi ska vara ett stöd gällande ordning och reda frågor och bidra med min kompetens för att hjälpa bolaget att utvecklas och att få den hjälp de behöver i ekonomiska och skattemässiga frågeställningar”.

Mikael Boström är auktoriserad revisor och har jobbat med revision och ekonomi i över 30 år. Mikael är något av en kändis i branschen. Med sitt breda kunnande och stora kontaktnät är han en stor tillgång för våra kunder.
”Jag är känd för att jag gillar raka puckar. Inga krusiduller. Jag är en problemlösare som jobbar mycket nära uppdragsgivare”.

Mikaels jobbar bland annat med:
• Köp och försäljning av företag och fastigheter, från ax till limpa, från förhandling till avslut
• Paketering av fastigheter inför försäljning
• Kalkyler kring förvärv av fastigheter
• Finansieringsfrågor i allmänhet och i synnerhet vid förvärv av bolag
• Tvister
• Omstruktureringar
• Förbättring av intern kontroll
• Ledningsstöd
• Konkursutredningar
• Skattefrågor för bolag och dess ägare

Malin Mäntyranta är auktoriserad redovisningskonsult på Money, hon har jobbat massor med år i redovisningsbranschen med allt från löpande bokföring till bokslut, revision, resursförstärkning och utveckling av redovisning och rapportering.
”Att få hjälpa kunder att utveckla redovisning och rapportering i deras företag är riktigt roligt. Mina främsta styrkor är att jag gillar förändring och jag är projektinriktad. Jag får saker gjorda. Eftersom jag har en gedigen bakgrund inom EY  bland annat som ansvarig för den digitala redovisningen har jag ett stort nätverk i hela Sverige som jag ständigt använder mig av för att hålla mig ajour med den spännande utvecklingen inom redovisningens område”.